Her kan du se og bestille aktuelle øl fra Brew42 i vores webshop
(Du kan afhente gratis i Aarhus C. & Aarhus V., eller vælge billig levering i hele landet)

 

Hos Brew42 synes vi det er sjovere at prøve nyt end at gentage, og derfor brygger vi som regel alle vores øl efter helt nye opskrifter. Inspirationen kommer fra grundig research, og ofte med input fra de mange kreative og entusiastiske danske håndbryggere.

Det betyder du har mulighed for at smage friske, håndværksbryggede øl med en virkelig unik historie - øl som der kun findes få hundrede af, og som oftest aldrig bliver brygget igen...

420,00 DKK

Sorthumle^2 (15 x 50cl)

Amerikansk humlet porter

Mørk ale med fem forskellige mørke malte. Koldmæsket og massivt humlet efter amerikansk forbillede både i kedel, whirlpool og gærtank med Amarillo, Cascade, Simcoe, Vic Secret og Mandarina Bavaria. 
 

Antal

420,00 DKK

HopSpot (15 x 50cl)

Humlet Pale Ale m. Citra & Mosaic

Sen- og tørhumltet lys ale med markant duft og smag af tropisk frugt fra humlerne Citra og Mosaic. Humlen er tilsat sent i brygprocessen for at holde bitterheden nede på ca. 30 IBU. 

Antal

500,00 DKK

Baltic Bourbon Porter ^4 (18 x 33cl)

Baltisk porter m. trælagret bourbon

Potent, kulsort smagsbombe med masser af karakter fra fem forskellige ristede malte. Nedgæret til balance med engelsk alegær og afrundet med bourbon og egetræ. En øl egnet
til lagring.

Antal

420,00 DKK

Aarhus PillerPaller (15 x 50cl)

Helt almindelig pilsner

100% pilsnermalt. Tysk lagergær og tysk Perle-humle. En helt almindelig øl, til når du trænger til pause fra hipster-ales og prætentiøst brygger-blær. Velegnet til plæneklipning og smørrebrød.
 

Antal

420,00 DKK

Jomfrubelgieren^3 (15 x 50cl)

Klassisk Belgisk Blonde

I vil have belgiere! Her er vores bud igen.
Brygget på 100% belgisk pilsnermalt og med gærstamme fra belgiske Wallonien.
Kun let humlet med slovensk Goldings-humle. Pas på  procenterne - den slår hårdere end man tror.

Antal

500,00 DKK

A Soft Exit^CASK (18 x 33cl)

Fadlagret engelsk Old Ale

En rig og maltdomineret øl, med engelsk Maris Otter malt og ditto ale gær i fokus.
Præg af mørk karamel, engelsk “treacle” og tørret frugt.
+Markant præg af egetræ og æbler, fra seks måneders lagring på egetræsfade brugt til cryo-æblevin hos Cold Hand Winery, 

 


 

 

Antal

420,00 DKK

Hopster Juice (15 x 50 cl)

Antal

475,00 DKK

A Soft Exit (18 x 33cl)

Engelsk Old Ale

En rig og maltdomineret øl, med engelsk Maris Otter malt og ditto ale gær i fokus.
Præg af mørk karamel, engelsk “treacle” og tørret frugt.

 

Antal

420,00 DKK

Juniper Rogg'en'Roll (15 x 50cl)

Rugøl med Enebær

Tysk Roggenbier, med markant krydret præg fra maltet rug og karakterfuld tysk gærsstamme. Et par håndfulde enebær i lagertanken bidrager yderligere til en spændende og anderledes øloplevelse

Antal

420,00 DKK

PassionWeizen (15 x 50cl)

Hvedeøl med passionsfrugt

Klassisk bayersk hvedeøl tilsat en gavmild portion passionsfrugt i gærtanken. En anderledes øl, med tydeligt præg af tropefrugter og med en anelse forfriskende syrlighed.

420,00 DKK

EasyHops (15 x 50cl)

Amerikansk Pale Ale

Humlet, lys ale med præg af tropiske frugter som abrikos og mango fra powerhumling med med masser af Simcoe og Enigma i både kedel og gærtank. 

420,00 DKK

An Enigmatic Hoppy (15 x 50cl)

Humlejuice med Enigma & Azacca

New England-inspireret lys session-ale, med masser af humlesmag og -aroma af tropisk frugt. Vi har holdt igen på humlebitterheden.  Late-, stand- og tørhumlet med masser af australsk Enigma og amerikansk Azacca.

150,00 DKK

Gaveæske med 4 øl

 

Flot gavekasse med 4 forskellige øl

Vi udvælger fire af de friskeste og sjoveste øl, og pakker dem i en praktisk gaveæske.

Antal

420,00 DKK

All American Amber (15 x 50cl)

Amber Ale m. Simcoe/Amarillo

Ravfarvet session-ale med bitterheden lagt tæt på IPA-niveau for at balancere den ekstra maltkarakter fra mørkere malttyper. Gavmild  stand-humling giver masser af citrus/grapefrugt fra Amarillo og fyrretræ fra Simcoe.
 

420,00 DKK

Jomfrubelgieren^2 (15 x 50cl)

Klassisk Belgisk Blonde

I vil have belgiere! Her er vores bud igen. Brygget på 100% belgisk pilsnermalt og med gærstamme fra belgiske Wallonien. Kun let humlet med slovensk Goldings-humle. Pas på  procenterne - den slår hårdere end man tror.

420,00 DKK

Sorachi Saison (15 x 50cl)

Multigrain saison - single hopped

Karakterfuld, tør og frugtig ale. Vi har kombineret den læskende belgiske saison-landøl og dens udtryksfulde gær med rigelig Sorachi Ace humle, som giver en helt unik og anderledes humleprofil med præg af citrusskal og krydderurter. God til både mad og for sjov.

420,00 DKK

Aarhus-Wiener (15 x 50cl)

"Classic" Wienerøl

Mange danske øl-nydere er lykkeligt uvidende om, at en “classic” faktisk er en wienerøl. Nu har vi brygget én at lære det på. En helt almindelig, balanceret og behagelig lagerøl, egnet til frokost, fodbold og almindelig fornøjelse. 

420,00 DKK

Forest Berry Weizen (15 x 50cl)

 

Bayersk hvedeøl med skovbær

Forfriskende hvedeøl, helt på bayersk manér...bortset fra en gavmild portion blåbær og brombær med i gærtanken. Det giver en anderledes øl med masser af frugt til smag og duft fra både bærrene og den bayerske hvedegærstamme.

420,00 DKK

Hoppy Birthday (15 x 50cl)

Alko-let Humlejuice

New England-inspireret lys ale med rugmalt. Hurra-humlet med Citra, Simcoe & Mosaic. Vi har prøvet at holde både bitterhed, alkohol og kalorier lidt nede, så du kan tillade dig at drikke én til.

420,00 DKK

Old Brexiteer (15 x 50cl)

 

Engelsk Old Ale

En rig og fyldig vinter-øl, med den 100% engelske Marris Otter malt i fokus og med præg af mørk karamel, engelsk “treacle”- sirup og tørret frugt. Quintessentially British, men også velegnet til danske møgvejrs-dage foran pejsen

450,00 DKK

Baltic Bourbon Porter^3 (15 x 50cl)

 

Stærk baltisk porter med bourbon

Potent, kulsort smagsbombe med masser af karakter fra fem forskellige slags ristet malt. Afrundet med Jack Daniels bourbon whisky, som har lagret et ekstra år på gavmilde mængder egetræ. En øl egnet til lagring.
 

420,00 DKK

Belle Rye (15 x 50cl)

 

Saison med rugmalt, single hopped

En af vores favoritstilarter for tiden. Den altædende saisongær efterlader øllen knastør,  men alligevel med dybde og finesse takket  være gærprofilen og rugmaltens unikke krydrede karakter. Single hopped med Mandarina Bavaria, som tilføjer blød citrusfrugt.

420,00 DKK

Jomfrubelgieren (15 x 50cl)

 

Klassisk belgisk blonde

Første øl fra Aarhus’ nyeste garagebryggeri. Brygget på 100% belgisk pilsnermalt og med gærstamme fra belgiske Wallonien. Kun let humlet med slovensk Goldings-humle. Pas på  procenterne - hun slår hårdere end man tror.

420,00 DKK

Nøgne ØL (15 x 50cl)

Specialøl i anledning af Vikingeklubben Jomsborg's skitur til Norge i 2018

Velegnet til hyggestunder i norske vinterfjelde, eller til civiliceret nydelse i Jomsborgs klubhus efter dyp (uanset overisningsgrad). 100% britisk kvalitetsmalt i fokus og med præg af mørk karamel, engelsk “treacle”-sirup og tørret frugt.

(Denne øl er identisk med Old Brexiteer)

Brew42 v. Jacob Fink, info@brew42.dk, tlf. 51617233
Webshop fra e-hjemmeside.dk