Brew42 er mit hobbyprojekt, hvor jeg som selvlært øl- og håndbryg-entusiast sælger af de øl jeg kontraktbrygger hos danske nano-bryggerier, ofte med inspiration eller opskrift fra øl-entusiastiske bekendte eller med-bryggere.

Jeg har brygget øl i mange år, I starten med suppegryder og dørslag, og siden med kedler i 200liters-klassen i kælderen. Fra 2015 er jeg gået over til at kontraktbrygge hos kommercielle bryggerier i nano-størrelsen, hvor jeg selv kan bestemme ingredienser, opskrifter og processer og således bevare kontrollen over slutproduktet. Indtil videre brygges Brew42s øl udelukkende hos Humleland i Risskov, hvor batchstørrelsen er maks. ca. 400 liter ad gangen.

Jeg afholder også øl-smagninger og foredrag om både øl-brygning og øl-smageteori. Skriv til mig hvis det var noget.

Derudover sælger jeg her på siden små og store bryg-effekter jeg måtte falde over, og som jeg tror kunne være interessante for andre håndbrygggere.

Jeg er aktiv i Foreningen af Danske Øldommere (www.øldommer.dk), og har i flere år været ansvarlig for afviklingen af Danmarksmesterskaberne i Haandbryg. Derudover har jeg en stor kærlighed til gear, grej og dimser indenfor håndbrygning og nano-brygning, og kloger mig glad og gerne herom til alle der gider lytte.

Når jeg ikke øl-nørder, arbejder jeg til dagligt som konsulent inden for IT Management og organisationsudvikling.

Jacob Fink, info@brew42.dk
Aarhus

 

ENGLISH:

Brew42 is my hobby project. I am a self-taught beer and craft brewing enthusiast, and through Brew42 I
sell the beers I contract brew at Danish micro breweries.

I brewed beer for many years, starting with stock pots and colanders in the kitchen and continuing to 200liter-sized kettles in the basement. From 2015, I have only contract brewed at very small breweries, where I can manage ingredients, recipies and processes myself, and stay in control of the end product.
For now, all Brew42's beers are brewed at Humleland in Risskov, Aarhus, in batch sizes not exceeding 400 liters. 

I also host beer tasting sessions and lectures about beer brewing as well as beer tasting and sampling. Write me if interested. 

On this page, I also sell minor and major home brewing gear I stumble on, and which I think might be interesting for other home brewers.

I am active in the Association of Certified Danish Beer Judges (www.øldommer.dk), and I've be responsible for the Danish Home Brewing Championship in several years. I'm also very fond of home brewing and craft brewing equipment, and gladly consults anyone in need of a good advice.

When I don't nerd around with beer and brewing, I work as a consultant within IT Management and organisational development

 

Brew42 v. Jacob Fink, info@brew42.dk, tlf. 51617233
Webshop fra e-hjemmeside.dk